Op zoek naar parttime werk?

parttime werk
 
Deeltijds werk om te zorgen voor kinderen blijft vrouwenzaak De Standaard.
Vaders niet vaker parttime. Opmerkelijk is dat deeltijds werken bij mannen weinig met de komst van kinderen te maken lijkt te hebben. Als ze kinderen krijgen, gaan mannen alvast niet vaker parttime aan het werk. Integendeel: komt er een kind, dan daalt het aantal deeltijds werkende mannen nog heel lichtjes, en bij twee kinderen nog meer.
Parttime-vacatures in Den Haag februari 2019 Indeed.nl.
Primark Den Haag is op zoek naar enthousiaste parttime verkoopmedewerkers! Dus ben je op zoek naar een leuke parttime baan in de mode. 7 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Primark Den Haag Vacatures in Den Haag.
Parttime Vacatures in Venray Vacatures.nl.
Parttime Postbezorger op Zaterdag in Wanssum 5861 CA. Word parttime postbezorger bij PostNL. Een vaste vergoeding voor het onderhouden van je fiets. 8% vakantiegeld uitbetaald in mei. Als postbezorger op zaterdag werk je. 23 dagen geleden. Parttime medewerker varkenshouderij zeugen.
Langdurig zieken die deeltijds werk hervatten zijn zwaar gesjareld DeWereldMorgen.be.
Na een ziekteperiode van 21 maanden ging ik, met goedkeuring van de medisch adviseur, opnieuw twee dagen per week aan het werk. Na 14 maanden viel ik weer uit voor 12 maanden, en sinds 1 juni 2017 werk ik weer 2 dagen per week.
Zoek jij parttime vacatures voor overdag? Bijbaan.nl.
Zoek jij parttime vacatures voor overdag? Home Parttime vacatures. Zoek jij leuk parttime werk voor overdag in jouw regio? Hieronder vind je een overzicht van al ons parttime werk voor overdag per regio! Klik op een plaatsnaam waar je parttime werk zoekt.
Minder werken in het onderwijs Vlaanderen.be.
Om u te helpen beslissen welk stelsel het best voor u past, kunt u op de website van Onderwijs Vlaanderen meer informatie over minder werken in het onderwijs vinden de voorwaarden, duur, inkomen, gevolgen op uw geldelijke en uw dienstanci├źnniteit en op uw pensioen.
Welke impact heeft deeltijds werken? Vacature.com.
De sector met het grootste aandeel parttime werk is, is in de menselijke gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, gevolgd de restaurant en hotelsector. Ook administratief medewerker is een klassiek voorbeeld van een job waarin parttime werken schering en inslag is, en de meeste jobs in een shiftensysteem kunnen ook deeltijds gedaan worden.
Rekenhulp: minimumloon berekenen Minimumloon Rijksoverheid.nl.
Vraag dit dan na bij uw werkgever. De fulltime werkweek in uw sector of branche bepaalt wat u per uur en parttime hoort te verdienen. Resultaat berekening Uw bruto minimumloon. jaar, fulltime werkweek van uur, uur per week Per maand.
Parttime Werken bij KTBA.
Bij KTBA ben ik gestart als fulltimer. Nu, 3 kinderen rijker, werk ik op parttime basis in 3 dagen. Mijn vaste werkdagen kan ik in overleg met de klant omruilen indien mijn gezin mij nodig heeft bij bijvoorbeeld ziekte van de kinderen.
Parttime vacatures in Arnhem NationaleVacaturebank.nl.
Parttime vacatures in Arnhem. 2369 vacatures gevonden. Online zoeken naar parttime vacatures, banen en werk in Arnhem. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs. E-mail mij de nieuwste banen.
Goed betaalde parttime vacatures op Manpower.nl.
In Nederland werken voornamelijk vrouwen in deeltijd zodat ze ook genoeg tijd overhouden voor de opvoeding van de kinderen. Het voordeel van parttime werken is dat je flexibel bent en een goede verhouding hebt tussen je priv├ę leven en je werk.
Bouw parttime vacatures NationaleVacaturebank.nl.
10013 vacatures gevonden. Online zoeken naar parttime vacatures, banen en werk in de functiegroep bouw. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs. E-mail mij de nieuwste banen.

Contacteer ons