Resultaten voor parttime werk

parttime werk
 
TELEMARKETING OUTBOUND NL/DE PARTTIME Werken in Nederland H/F Le Forem Jeunes.
De klant adviseren bij zijn keuzeJij hebt MBO werk en denkniveau en bent commercieel ingesteld. Het zou fijn zijn als je al wat werkervaring op hebt gedaan in een soortgelijke functie. Aangezien je dagelijks met klanten belt en deze in de avonduren beter bereikbaar zijn verwachten we dat je 3 avonden per week niet op vrijdag beschikbaar bent het is maar tot 2000: uur dus dat is te overzien. Je kunt je prima mondeling uitdrukken en wat heel belangrijk is je kunt goed luisteren naar de klant. Dat je de Nederlandse en Duitse taal uitstekend beheerst lijkt ons logisch Daarnaast heb je ook.: Geografisch inzicht je plant afspraken door heel NL/DE. Een sterk ontwikkeld overtuigend vermogen. Een flexibele instelling en je kunt prioriteiten stellen. Langue Niveau Description. Régime de travail. Indépendant / autonome. Een parttime functie bij de nummer 1 in traprenovatie uren tussen de 20-32 uurUpstairs kenmerkt zich door haar informele werksfeer en platte organisatiestructuurWerken in een gezellig zelfstandig teamEen marktconform salaris uiteraard is dit afhankelijk van je kennis en werkervaringHeb; je jawel 405, vakantiedagen per jaar o.b.v.
Werken bij bpost.
Heb je de kans niet gehad om je diploma hoger secundair onderwijs te behalen? bpost geeft je een duwtje in de rug en helpt je om je toekomst in eigen handen te nemen. Bij bpost werk je in een financieel gezonde onderneming.
Parttime werk als bezorger of sorteerder PostNL.
Parttime of fulltime pakketten bezorgen. Overdag en in de avond kilometers maken met je PostNL bus en klanten blij maken met hun pakketje. Meer weten over deze zelfstandige baan? Lees meer over pakketbezorger Postvoorbereider. Parttime werk, enkele uren per week, vroeg in de ochtend.
Langdurig zieken die deeltijds werk hervatten zijn zwaar gesjareld DeWereldMorgen.be.
Maar toch had ik nog de wil en de motivatie om opnieuw aan de slag te gaan, ook al is het dan maar deeltijds. Na een ziekteperiode van 21 maanden ging ik, met goedkeuring van de medisch adviseur, opnieuw twee dagen per week aan het werk.
Parttime-vacatures juni 2019 Indeed.com.
2 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Kentucky Fried Chicken Vacatures in België. Lees meer over werken bij Kentucky Fried Chicken. WordPress web developer, parttime, Brussels. We are looking for a parttime WordPress web developer in Brussel.
Parttime Vacatures Vacatures.nl.
19 dagen geleden. Medewerker bediening Parttime /Fulltime. Bowling Hoorn Hoorn. Parttime /Fulltime Ben jij op zoek naar een bijbaan in de horeca en ben jij beschikbaar. Passie voor je werk. Wij bieden je een leuke werkplek, en een leuk. Direct solliciteren via Vacatures.nl.
Parttimewerk in de EU Uw Europa.
U bent verplicht uw personeel dat parttime werkt dezelfde arbeidsvoorwaarden te geven als uw fulltimepersoneel, dus ook hetzelfde uurloon, dezelfde vakantieregelingen, opzegtermijn en andere rechten en voordelen die aan hun werk verbonden zijn. Zo mogelijk moet u proberen uw personeel tegemoet te komen wanneer zijn hun werkafspraken willen veranderen, zoals.: overstappen van fulltime naar parttime.
Deeltijds werken: wat moet je weten voor je begint? Vacature.com.
Werk je als bediende, dan is er een extra voorwaarde. Enkel als er een gebrek aan werk is door economische moeilijkheden en als het bedrijf waar je werkt een cao of ondernemingsplan heeft getekend, kan je werkgever tijdelijke werkloosheid invoeren. Bij gebrek aan een sectorale cao kan de onderneming zelf het initiatief nemen en onderhandelingen opstarten met de vakbonden. Wat met overuren? Of je als parttime werknemer extra uren mag kloppen en onder welke voorwaarden dat zou kunnen, ligt vast in je sectorale cao.
Een overzicht van alle parttime banen Tempo-Team. Tempo-Team. copyright_logo.
Recente parttime vacatures. Alle parttime vacatures. Catering medewerker Helmond. Bekijk ook eens. Interim / zzp. Vacatures per regio. Vacatures per vakgebied. De nieuwste vacatures in je mailbox. Een nieuwe baan bij jou in de buurt? Wij geven je elke dag een seintje! Zo mis je nooit die leuke baan en ben je als eerste op de hoogte. Maak nu een vacature alert. Deel deze pagina. Aan het werk.
Dringend gezocht: Parttime in Antwerpen Juni 2019 223 jobs Jooble.
aankoopfacturen, inkomende goederen ontvangen in het ERP systeem en het plaatsen van aankoopbestellingen. Je bent op zoek naar parttime werk en kan elke voormiddag werken. Je hebt relevante ervaring inzake boekhouding en je bent nauwkeurig, stipt en deadlines schrikken. 1 dag deleden.
Goed betaalde parttime vacatures op Manpower.nl.
Het voordeel van parttime werken is dat je flexibel bent en een goede verhouding hebt tussen je privé leven en je werk. Het nadeel van werken in deeltijd is dat je minder verdient maar ook minder pensioen opbouwt, toch zijn parttime werknemers in Nederland goed beschermd.
Zoek jij parttime werk voor overdag? YoungCapital.
Zoek jij parttime werk voor overdag? Op zoek naar een parttime baan voor overdag? Klantenservice medewerker, hostess, horeca medewerker of chauffeur? Op YoungCapital vind je altijd wel een baan die bij jou past! Bekijk al onze parttime vacatures bij jou in de buurt.:

Contacteer ons